Utforsk et løpsliv


Å gå lange avstander stemmer overens med menneskers karakter. Når du løper er du i en tilstand av lykke og tilfredshet. Kanskje er gåing den mest gunstige bevegelsen i menneskers liv. Når du leser denne artikkelen kan du finne ut hvorfor folk liker å gå.

Selv om den berømte Jogger Bannister trakk seg midlertidig fra sport, men han kan fremdeles føle attraksjonen ved å gå. Akkurat som en ubetydelig person som alltid kan føle seg lykkelig i løping. For noen dager siden reagerte han på situasjonen med å jogge i en tradisjonelt nedbrutt tone fra England. Han hadde en bilulykke i det siste, så han mistet evnen til å jogge. Da han hadde god helse, hadde han jogget 5 mil på syv dager. Så han er så ukomfortabel nå. Hvis du vil introdusere bruk av jogging, er en annen fin ting med løping ufullstendig. Spesielt må vi ta hensyn til effektene i psykologiske aktiviteter.

Å gå er like bra for hjertet som løping

For eksempel liker min kone å reise. I følge hans teori, hvis han ikke reiser lange avstander, er livet hans ufullstendig. Jogging kan gi mye moro å reise. Fordi løping er den beste måten å forske på et sted. I det siste hadde jeg mange steder å jogge. Jeg har løpt på bredden av Wien-elven og i åkrene. Men løpere kan utforske en rekke problemer. Joggingklassifisering av kompliserte mentale elementer. I det minste publiserte legen denne mening. Overdreven jogging kan forårsake akutte problemer. Spesielt i en maratonkamp kan idrettsutøvere glemme kvinnene sine i nervøs treningstid. Kona til en olympisk friidrettsutøver sa at det var vanskelig å være en atletes kone. Fordi racingsesongen virker uendelig.

nof o-teknisk trening


Hvis jogging er veldig glad i å jogge, vil de gå over andre aktiviteter noen ganger. De glemmer til og med familie, venner og karriere. En student ved Lafayette College fortalte meg historien sin. Noen ganger vil han vite om det å løpe om ti mil kan påvirke ambisjonene hans. Han fortalte moren at han ønsket å oppnå drømmen om livet for å bli jogge-kjæreste. Han ønsker å få en rekreasjonskarriere. Når han hørte på sønnens tanker, var han så engstelig for fremtiden. Deretter snakket en løper med meg om joggehistorien. Hans kone har gitt henne ultimatum. Fordi hun var så lei av å endre tidtabellen sin for å tilpasse ektemannens løpsplan. Til slutt fortalte hun mannen sin at hun måtte ta avgjørelser mellom familien og utføre vanen. Han ga ham et svar med en lett stemme. Det er enkelt å ta valg.


For lenge siden har jeg lært turferdigheter. Etter å ha lært denne fantastiske sporten ombestemte jeg meg om verden. Nå må jeg innrømme at den vanligste bevegelsen er jogging rundt om i verden. Og jeg har lagt løpesport til selvtreningsprogrammet mitt. Som andre løpere løper jeg for helse og passer på Fit. Sammenlignet med andre idretter ser løping ut som den enkleste handlingen. Det eneste vi trenger er joggesko og et sted. Til å begynne med kunne jeg bare vare tjue eller tretti minutter. Men etter det klarte jeg å delta i et langdistanseløp. Å gå lange avstander stemmer overens med karakteren min. Det eneste som gjør meg lykkelig er å gå. Det er kanskje den mest gunstige bevegelsen i livet mitt å gå. Så jeg liker å løpe.

Leave a Comment