Tips for løping i kaldt vær


Å gå om vinteren eller i kaldt vær kan være et problem for mange mennesker. For å gjøre løpingen jevn må du først vite noen teorier om vintervandring. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å håndtere kald løping lettere.

Er det skadelig å løpe i kulda?

Folk er redde for å gå om vinteren eller i kaldt vær. Å lese en rekke teorier om varmegenererende mekanismer vil bidra til å løpe mye. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å gjøre kaldt gange lettere.
Fuktighet spiller faktisk ingen rolle selv, grunnen til at fuktighet blir et problem er at de direkte vil forårsake problemer når du løper. Når luftfuktigheten når 100% og det ikke er vind, kan ikke svette fordampe. I dette tilfellet vil kroppstemperaturen øke dramatisk. Hvis du skal til fuktighet for esel av en våt termometerlyspære. Hvis det overstiger 70 grader, er det vanskelig å spille; Hvis det er 80 grader, uansett hvor lys idrettsutøveren er, er dette nesten den høyeste grensen.


Selv om kulde noen ganger får folk til å føle seg ukomfortable, er ikke kulde et stort problem. Bare en liten opplevelse og oppmerksomhet på anbefalinger, er det ikke vanskelig å være komfortabel i alle klima. Det viktigste er at du ikke bruker for mye. Når det snør med sterk vind, vil du sannsynligvis holde deg varm med mer klær eller skihansker. Hvis du bruker tynn, vil du selvfølgelig bare føle deg kald ute, men om noen minutter vil du svette; som i en tropisk regnskog. Nasjonalt forskningsråd i Canadas eksperiment viser at hvis man setter inn en stasjonær person i 70 grader, er klimaet varme og komfortable klær, kan du lage fem minusgrader varmt vær for mennesker.

Slik kler du deg til løpeturen i kulden


Derfor er det mindre sannsynlig at hovedpoengene til vinterklær å ha på seg – bare for at du skal føle deg varm og komfortabel på telefonen. Du vil snart oppdage at det er bra å bruke mindre klær, fordi mindre vil gjøre det enkelt å gå og ikke legge til ekstra problemer å løpe. Men vær oppmerksom på, i noen dager kan været bli verre når du går på veien. Hvis du er langt hjemmefra, er været kaldt, kan du føle litt ubehag. Eksperter foreslår at de har med seg en nylongenser når været endrer seg. Denne typen skjorte er veldig lett, du kan legge den i lommen eller knytte rundt midjen, veldig nyttig for å holde kulden ute.
For å unngå lavere kroppstemperatur forårsaket av fordampning av svette. Når du begynner å gå, vil du løpe mot vinden, og komme tilbake med vinden. Selv i veldig kaldt vær er det overraskende at du føler hvor glad og varm det er å gå langs vinden, og når du går mot vinden føler du hvor kald.


Hvis du vet hvordan forkjølelsen forsvarer, kan vintervandring ved hjelp av problemer lett løses. Hvis temperaturen overstiger, vil det være et problem; kroppen din vil produsere ekstra varme under alle omstendigheter, selv redusere varmen på fingrene og tærne. Motsatt vil ekstra varme bli transportert til andre deler av kroppen hvis hodet og kroppen er varme nok. Dette gir oss en tydelig leksjon: bruk alltid hodet og kroppen din for å holde deg varm. Det er bedre å bruke noen bomullshatter, og klær holder brystet, forlater og kommer varme igjen. Eksperimenter gjort av leger fra University of Wisconsin beviser at hvis bare kroppen forble varm, ville de ikke skjelve kaldt. Men da han lot fingrene og tærne holde seg varme og etterlot kroppene sine i kulden, begynte de å skjelve.

Leave a Comment