Måten å løpe på er den beste


De fleste av oss er kjent med løping, og så mange typer, de fleste av oss liker å jogge. Åpenbart gjør løping mye for helsen vår så lenge du gjør noen fornuftige justeringer. Men også å gå 4 til 5 kilometer om dagen vil definitivt få folk til å føle seg kjedelige. For å overvinne de beste målene, kan du gjøre som sagt.

Den beste måten å trene på

Løping er en vanlig type trening for oss alle, og det å gå blir så mange typer, de fleste av oss liker å jogge.
Unødvendig å si, fordelene ved å gå er mange, forutsatt at din holdning og ferdigheter til å utføre litt justering, kan du få flere fordeler av å gå. Vekten på 61 kg mennesker jogger i 45 minutter, du kan forbrenne flere kalorier enn 2009 kalorier. Samtidig med å bygge muskler er bena og rumpa mer effektive og bruker deg til å slippe press. Å løpe rundt 5 km hver dag kan imidlertid være lei av mange løpere, og det vil også være vanskelig å holde seg til det. For å overvinne følelsen av å gå kjedelig, og også få mer fysiske og psykologiske fordeler ved å gå, kan du gjøre mange ting for å forbedre det.


Gruppen kjører hjelpemidler for å forbedre den kjedelige sinnstilstanden. Å gå sammen gir ikke bare mer moro, men forbedrer også å drive tankene. Å løpe med andre mennesker vil også få mer miljøidretter og skape en lykkelig atmosfære; å være mer selvsikker. Hvis du har nok tid og energi, kan du bli med på ungene for å jogge. Gjør effektiv trening og få venner samtidig.

Løp og gå – og bli dobbelt så god


Jo sterkere, jo lettere. Den mest effektive måten å styrke benmuskulaturen er å gå i en skråning. Begynn å gå i glatte bakker (hvis du er i treningsrommet på tredemølle, kan du velge 4-5% høyere vinkel). Gjenta skråningen 3 ganger, hver gang pause 2 minutter. Gå med korte trinn og avslag på armene i store rammer, og vær oppmerksom på oppvarmingsøvelser og forkjølelsesøvelser. Vektløfting er veldig effektiv, studier viser at vekttrening kan forbedre gangøkonomien, såkalt løpsøkonomi refererer til å evaluere effekten av å gå, og hovedparameteren er oksygenforbruk når du går. Andre metoder som kan øke effekten av å gå, har tilleggseffekter, for eksempel å gå fort, tippe og pumpe jern.


Akselerere hastigheten på å gå mentalt og fysisk vil ha betydelig innvirkning. Å gå i omriss vil gjøre folk mer selvsikre og føle seg sterkere. For nybegynnere er følgende treningsprogram egnet for løpehastighet. I løpet av 30 minutter kan du akselerere omtrent 3 ganger, hver gang du fortsetter i ca. 1 minutt, og sakte gå tilbake til normal hastighet. Denne planen kan implementeres 1 uke, hastigheten må øke gradvis, en gradvis økning i tid og frekvensakselerasjon.


Utendørs gange er bedre. Å gå ute er bedre for helsen. Utendørs landskap kan forlenge treningstiden. Å løpe utenfor hjelper deg også å bli kjent med miljøet og møte mange interessante ting. På den annen side er det ikke alltid bra å gå utenfor, studier viser at i samme fysiske tilstand, løping på samme distanse, er hjertefrekvensløpere raskere enn folk i rommet for å løpe.


Endre måten det går på. For å øke utholdenheten, hastigheten og styrken, må endres minst 1 uke i form av gange. Slik som å endre oppbyggingen av separasjonsavstand, øke antallet bakker som løper, gå for å bremse for å øke (mer enn vanlig økning på 1 km til 3 km) og så videre. Hvis du alltid gjør den samme øvelsen og ikke gjør effektive forbedringer, kan det hende du ikke finner fremgangen du gjør.

Leave a Comment