Hvordan unngå å bli skadet fra å løpe


Det er ikke høflig å ha oss til å gå hele dagen i uken. Dette er bra for deg å få øyeblikkelig restitusjon i langdistanseløping i sakte hastigheter. Gangforstyrrelser kan forbedre gang.

Trene løping uten skader

Du kan redusere noen dager i uken for ikke å trene
Mennesker som bare har tre ganger å trene på en uke, har hatt vanskelig for å få vondt. Jeg fant ut at de fleste av oss bare trenger en dag å løpe og dagen etter å hvile. Hvis du vil delta i OL eller sette verdensrekord, kan du ta praksis ofte. Bare på denne måten kan du opprettholde en bedre helse og utseende.

Dette er et mirakel å skade kroppen vår for å få bedring etter 48 timer. Det er noen korte turer i ro og kroppsgjenoppretting for flere mennesker om dagen. Faktisk kan kroppen vår ikke forbedre seg ordentlig ved å gjøre dette. Når en kunde klager over smerte fra å løpe til meg, vil jeg be ham om å løpe i annenhver dag. Generelt gjør vi at dette vil hjelpe at smerter og smerter forsvinner.


Fjernhastigheter må senke seg

Det tar tretti år å studere til maraton. Jeg opplever at de fleste personskader er forårsaket av å gå for fort i lange avstander. Selvfølgelig kan du ikke gå så sakte i langdistanse. For uansett hvor raskt eller hvor tregt, vil kroppen din nå grensen. Hvis du tar skritt, vil føttene snart komme seg. Vanligvis vil jeg at løperne mine skal avslutte løpingen i et sakte tempo som er to minutter per mil saktere enn løpet. De fleste av dem går saktere i tre til fire minutter per kilometer etter det, og det vil ha bedre forbedringer for kroppene. I tillegg må trinnene dine gå ned når vi møter høye temperaturer.

Flere distraksjoner når du går og går


Hver muskel vil bli trøtt når du trener på en metode. Det er mulig å bli skadet med trette muskler fra å gå. Hvis det er skader på kroppen din, vil du løpe mindre og løpe mer. Gangforstyrrelse er den viktigste delen foran turgåing. Fordi denne pausen kan ta tretthet. Gangforstyrrelser vil øke oppnåelsen av en kamp på mer enn 5000 meter. Du kan velge den kloke metoden for å ta en spasertur for maraton. Dette vil øke tretten minutter fra før.


Det er flere skader når vi traner. Gjør fulle forberedelser før du løper for å redusere smerter. Lett trening vil passe for deg. Du må opprettholde en jevn fordeling av tiden for hver trening. I siste løp er det ikke nødvendig å få deg til å oppnå noen mål, og det er veldig viktig.
På en varm dag kan det hende du synes det er klarert å løpe barbeint på veien. Nike FREE Run 2 er designet for å gå barbeint, noe som kan gjøre gange behagelig i værforhold. Handle fra oss gratis Nike Run 2 Australia nå!

Leave a Comment